Aibar
Mendiko Upeltegia Konpromiso ekologikoa, Nafarroako kalitatea.
Mendiko upategian, Nafarroako gure lursailetan landatutako mahatsekin ardo ekologikoa egiten dugu, metodo tradizionalak eta iraunkorrak erabiliz.
Gure ardo ekologikoak beren zapore garbi eta distiratsuagatik nabarmentzen dira, usain paregabeekin eta tradizioaren eta iraunkortasunaren arteko oreka perfektuarekin.
Garnatxatik hasi eta kabernet-sauvignoneraino, gure mahats barietateak ingurumena errespetatzen duten eta ardoaren zaporea nabarmentzen duten praktika ekologikoei jarraituz landatzen dira.
Mendiko upategian, mahastizaintza ekologikoan sinesten dugu. Lurrarekin eta ingurumenarekin dugun erantzukizuna islatzen duten ardo ekologikoak ekoizten ditugu.
Erabaki bakoitzak, inausketatik uztaraino, iraunkortasuna du buruan. Laborantzan eta produkzioan teknika berritzaileak inplementatzen ditugu, botila bakoitzaren kalitate gorena ziurtatuz, gure ekosistemaren oreka arriskuan jarri gabe.
Deitu edo idatzi, pozik hartuko zaitugu.
Ardoa ere bidal diezazukegu, esaiguzu zeintzuk diren nahi dituzun ardoak eta non zauden, eta bidaliko dizkizugu.
Esperimentatu enoturismo ekologikoa Mendiko Upategian eta ezagutu nola egiten ditugun gure ardo ekologikoak. Bisita gidatuak eskaintzen ditugu gure mahastietan eta gure upeltegian zehar, gure ardoak dastatu eta jasangarritasunarekin dugun konpromisoari buruz ikasteko.
Leireko monasterioaren, Xabierko gazteluaren eta Zangotzaren arteko ingurune historikoan dago upategia, eta horrek balio kultural paregabea emango dio zure esperientziari.
BANAKETA KOOPERATIBOKO GURE EKIMENETAN AURKI GAITZAKEZU:
https://bibaardoak.eus /
https://ekoalde.org /
Camino del monte s/N, Aibar (31460)