ARDO, MUZTIO ETA OZPIN EKOLOGIKOAK, NEKAZARITZA BIOLOGIKOKOAK.
Ardo ekologikoa ekoizten dugun upeltegi familiarra gara, nekazaritza ekologikoa garapen iraunkorraren aldeko apustua da. Horregatik, ez dugu herbizidarik, pestizidarik edo sintesiko produktu kimikorik erabiltzen.
Gure herria, Lakar (Nafarroa), Urbasa eta Andia mendilerroen magalean dago. Atlantikoaren eta mediterraneoaren arteko trantsizio-klima du eta mahastizaintzarako gune pribilegiatua da.
1780tik, upategia deskribatzen duten lehen dokumentu idatziak datatzen direnetik, hainbat belaunaldik transmititu dute ezagutza enologikoa eta ardoaren kultura.
Gaur egun, gure ardoak nazioarteko merkatuan lehiatzen dira, nekazaritza biologiko edo ekologikoko ardoak ekoizteko apustu garbia eginez. Sari askok bermatzen eta animatzen gaituzte kalitatearen alde lan egiten jarraitzera, garapen iraunkorrari lagunduz.
Salmenta modalitateak
check_box
Salmenta ustiategian bertan check_box
Azokak eta merkatuak check_box
Etxez etxeko salmenta check_box
Sukaldaritza edo ostalaritza
Etxez etxeko salmenta
https://tienda.lezaun.com/es/
Bisitak
Bisita gidatuak egiten ditugu gure mahastietara eta instalazioetara, mahastizaintza ekologikora eta elaborazio-prozesuetara hurbilduz.