Familiako tradizio luze baten oinordekoa, gure gaztagintza Ameskoetako gaztagintzarik enblematikoenetako bat da. Izan ere, bailarako lehen gaztandegia izan ginen jarduera garatzeko osasun-erregistro egokia izaten.
Duela 20 urte baino gehiago, ordura arte Urbasa-Andia mendilerroan bertan kokatutako txabola tipiko batean egiten genuen gazta, eta denboraldi luzeak ematen genituen bertan. Gaur egun, esnearekin lan egiteko modua ez da ia aldatu denbora horretan.
Lekua bakarrik. Izan ere, gure gaztandegia Aranaratxen dago, gure familiaren etxean eta gure ekoizpenaren salmenta-gune nagusian.
Salmenta modalitateak
check_box
Salmenta ustiategian bertan check_box
Azokak eta merkatuak check_box
Etxez etxeko salmenta check_box
Txikizkako merkataritzako establezimendua check_box
Sukaldaritza edo ostalaritza